Referenciáink

PORSCHE GYÁR, STUTTGART A stuttgarti Porsche gyár (amely helyszínt ad a világhírű Porsche múzeumnak is) bővítése szigorúan titkos tervek alapján zajlott. Munkatársaink többezer tonna betonvas meghajlításával és méretre szabásával járultak hozzá a tervek valóra váltásához.
ADAC SZÉKHÁZ, MÜNCHEN Az ADAC a világ leghíresebb autóklubja. Új, 23 emeletes müncheni székházuk, amelynek építésében kollégáink is részt vettek, 93 méter magas, 125 000 m2 alapterületű és mintegy 2500 dolgozó számára biztosít munkahelyet.
HAUPTBAHNHOF WIEN A 2014. októberében átadott új bécsi főpályaudvar a lebontott Südbahnhof helyén épült, mintegy 987 millió eurós költséggel. A Technomatic Kft. dolgozói a naponta ezer szerelvény és 145 ezer utas befogadására képes pályaudvar alapjaihoz felhasznált fémszerkezetek előregyártásában vettek részt.
STUTTGART FŐPÁLYAUDVAR / S21 ÓRIÁSPROJEKT Európa egyik legnagyobb építkezése zajlik Stuttgartban, ahol egy teljes pályaudvart és a hozzá kapcsolódó vasútvonalakat helyezik a föld szintje alá. A 2021-ig tartó, 50 000 tonna vas feldolgozását igénylő projekt folyamatos munkát biztosít a Technomatic Kft-nek is.
  • osszútávú, biztos munkalehetőséget és magas jövedelmet biztosítunk.

    Munkatársaink számára hosszútávú, biztos munkalehetőséget és magas jövedelmet biztosítunk.

  • Betonacél-tartócölöpök elszállításra várva.

    Betonacél-tartócölöpök elszállításra várva.

DC TOWERS WIEN Bécs legújabb szimbóluma a DC TOWER 1, amelyet 2014. február 26-án adtak át. A világhírű építész, Dominique Perrault tervezte. A 250 m magas, összesen 60 emeletes felhőkarcoló tartószerkezetét munkatársaink 22 000 tonna betonacél felhasználásával gyártották.
Plus City, Linz A Linz mellett található Plus City bevásárlóközpont a kreatív modern építészet egyik gyöngyszeme, a kontinens minden szegletéből érkeznek építészhallgatók, hogy megcsodálják. Büszkék vagyunk rá, hogy mi is közreműködhettünk felépítésében!
Shopping Arena, Salzburg A Salzach folyóhoz egészen közel fekvő Shopping Arena (vagy ahogy a helyiek nevezik Salzburg Arena) gyorsan a város kedvelt bevásárlóhelye lett. Az épület felszentelését Erich Kellerhals a Media Markt hálózat alapítója és tulajdonosa szervezte, aki maga is 60 millió eurót invesztált a projektbe.
Pasing Arcaden, München A lakásoknak és irodáknak is helyet adó müncheni Pasing Arcaden bevásárlóközpont megnyitóünnepségén olyan világhíreségek is részt vettek, mint Giovanni Trapattoni. Az épületkomplexum felépítésében pedig munkatársaink vettek részt a szükséges betonvas elemek legyártásával.
Xfel röntgenkutató Európa első „keményröntgen-szabadelektronlézeres” kutatóközpontja a Hamburg közeli Schenefeld városkában található. A gyógyszeripari, biotechnológiai és nanotechnológiai kutatásokat lehetővé tévő építmény stabilitását és a talajvíz elleni védelmét biztosító részegységek gyártásában kollégáink is aktív szerepet vállaltak.
Jadeweserport A Bréma közelében fekvő Wilhelmshaven-i Jadeweserport jelenleg Németország egyetlen olyan kikötője, ahol a legnagyobb óceánjáró teherhajók is, a vízállástól függetlenül kiköthetnek. A mesterséges tengerfeltöltéssel létrehozott 130 hektáros terület speciális vízkizáró elemeinek készítésében munkatársaink is részt vettek.
EKB székház Frankfurt Az Európai Központi Bank új, lenyűgöző székháza a Németországi Frankfurt am Main egykori Nagyvásárcsarnokának telkén épült fel. Az impozáns, üvegcsarnokkal összekötött kettős torony alapjainak lerakásához szükséges speciális elemek hegesztését végezték a Technomatic Kft. munkatársai.;