Jó hírünk van azoknak, akik eddig csak azért nem vállaltak munkát Németországban, mert nem tudnak németül, se másmilyen nyugat-európai nyelven. Noha már szinte a csapból is az folyik, hogy nyelvtudás nélkül semmire nem jutunk, ez nem feltétlenül igaz. Hiszen gondoljunk csak bele! Ha egy olyan helyen dolgozhat az ember, ahol az üzemvezetők tudnak magyarul és németül is, akkor a jó munkához az is tökéletesen elég. Ha pedig a nyelvtudás nem téma többé, akkor koncentrálhatunk arra, ami igazán fontos:

a dolgozni tudásra.

Nekünk olyan emberre van szükségünk, aki alapos, aki tud, szeret és akar is keményen dolgozni, és aki joggal büszke a két keze munkájára. Szerintünk ez a legfontosabb, és ha egyetért velünk, akkor érdemes tovább olvasnia, mert további jó híreink vannak az Ön számára – hogy hegesztőként vagy fizikai munkásként Ön is olyan bért kaphasson munkájáért, mint a sokak által irigyelt német szakmunkások! Sokan csak álmodoznak arról, hogy végre olyan munkát végezhessenek, amit rendesen megfizetnek, pedig ez egy valódi lehetőség, nem pedig álom.

A hegesztőktől nem várunk el hegesztői minősítést, jelentkezhet bátran enélkül is. Persze az világos, hogy előny, ha van papírja a végzettségéről, de minket nem a papír érdekel, hanem a tudás. Éppen ezért viszont a hegesztés terén szerzett tapasztalat, a felelős hozzáállás és a megfelelő rutin szükséges.

Egy másik közkedvelt és folyamatos munkalehetőség nálunk a betonacél-feldolgozás. Ehhez pedig nem hogy képzettség, hanem tapasztalat sem kell, mert ez tisztán betanított munka. A betanítást pedig megkapja tőlünk. Elég, ha ön rátermett, alapos, szorgalmas és igényes a munkájára. Nálunk ezzel a munkával nagyjából 350 000 Ft – 450 000 Ft közötti jövedelemre tehet szert, amelyet részben euróban, részben forintban fizetünk ki. Ugye, ez azért nem hangzik rosszul?

És mi lesz a szállással?

A szállásfoglalás vagy albérletkeresés sokaknak jelentene gondot, de nálunk Önnek ezzel nem kell bíbelődnie, a szállás biztosítása a mi feladatunk. Általában németországi színvonalú modern társasházi lakásokban szállásoljuk el munkásainkat, de megesik, hogy kertes házban, konténerből épült lakásban, vagy a telephely területén kialakított üzemi szálláson. Ez az adott telephely sajátosságaitól függ.
Fontos tudni, hogy nálunk a munkavégzés nem időszakos, nem alkalmi, hanem folyamatos és stabil. Munkavállalóink fix telephelyeken dolgoznak, nem kell tehát építkezésekhez kiutazgatni. Telephelyek közötti áthelyezésre sor kerülhet olykor, de ilyenkor mindig előre szólunk. Nincs váratlan meglepetés, nincs kapkodás. Németországban ugyanis a stabilitás és a kiszámíthatóság úgyszólván nemzeti adottság, ezt mindannyian ismerjük.

Tudjuk, hogy nem könnyű hátrahagyni a családot és a barátokat. Éppen ezért úgy szervezzük a munkarendet és a műszakok beosztását, hogy lehetőség szerint mindenki haza tudjon menni 3 vagy 4 hetenként egy teljes hétre.

A próbaidő lejárta után 1 garnitúra munkaruhát és munkás bakancsot biztosítunk. Ősszel, amikor hűvösebbre fordul az idő, természetesen téli kiegészítő öltözéket (pulóver, mellény) és téli bakancsot is adunk.

Hogy zajlik a jelentkezés?

Önéletrajzát honlapunkon (www.technomatic.hu) keresztül kell elküldenie hozzánk. Semmilyen előzetes regisztrációs díjat nem kérünk, hiszen mi nem munkaközvetítők vagyunk, nem lenyúlni akarjuk Önt, hanem munkát szeretnénk adni Önnek. A beérkezett jelentkezéseket értékeljük, és az eredménytől függetlenül minden esetben visszajelzést adunk. Nemleges válasz esetén E-mailt küldünk. Pozitív válasz esetén, telefonon tájékoztatjuk a pályázókat a munkavállalás részleteiről. Amennyiben a telefonos megkeresés során kölcsönös az elképzelés, akkor azt egy személyes elbeszélgetés követi. Sikeres megegyezést követően már semmi akadálya a munkába állásnak, dolgozhat hegesztőként, darukezelőként vagy betonacél-feldolgozó munkásként – nyelvtudás nélkül is.

Az első jelentkezés elküldésétől fogva általában egy hónap telik el a munka kezdetéig, amikor már élesben, és az itthon megszokotthoz képest akár többszörös munkabérért bizonyíthatja, hogy Ön is komolyan veszi a munkát.

Kérjük, jelentkezése előtt az alábbi szempontokat vegye figyelembe:

• fényképes önéletrajzot várunk, aktuális telefonszám megadásával
• férfias, fizikai munkát kínálunk, ezért fontos a jó fizikum, az egészségügyi alkalmasság
• hosszú távban gondolkodunk, Öntől is ezt várjuk el
• csapatmunkában működünk, amelyben fontos az egyéni teljesítmény
• korrekt hozzáállásért korrekt feltételeket biztosítunk

Aktuális állásainkat itt tekintheti meg>