Sokan érdeklődnek a vidéki nagyvárosokba kiszervezett helyi állásinterjúink iránt, amiknek valóban sok előnye van. Érdemes ezért néhány mondatban összefoglalni, hogy miként is ajánlott egy-egy ilyen eseményre felkészülni!

FIGYELEM! Következő állásinterjúink helyszíne és időpontja:

2018. február 15. – MISKOLC

2018. március 8. – SZEKSZÁRD

Mindenki számára köztudott, hogy a nyugat-európai fizetés számos munkaterületen és munkakörben nagyjából az itthoninak a kétszerese-háromszorosa, de akár a négyszerese is lehet. Sokan próbálnának szerencsét külföldön, hiszen senki sem ellensége a saját pénztárcájának. Ugyanakkor a nyelvtudás hiánya, néha komoly akadályt gördít ezen tervek elé. Szerencsére van azonban erre megoldás:

Külföldi munka nyelvtudás nélkül?

A Technomatic Kft.- nél ez úgy tud jól működni, hogy mindenki magyar, de az üzemvezetők beszélnek németül is. Ha segítség szükséges ügyintézésben Ők illetve az irodában dolgozó kollégák fordítanak, tolmácsolnak, intézkednek, stb… ezért az összes többi, beosztott dolgozó esetében pontosan elég, ha magyarul tudnak.

Kiszervezett interjúink lehetőséget nyújtanak arra, hogy olyanok is jelentkezhessenek, akiknek egyébként nem volna idejük vagy esetleg pénzük arra, hogy felutazzanak Budapestre, részt vegyenek a meghallgatáson, majd visszatérjenek a lakóhelyükre. Gyakorlatilag kockázat és befektetés nélkül lehet pályázni egy olyan munkakörre, ami kiszámítható anyagi biztonságot garantálhat.

Küldjön nekünk önéletrajzot vagy töltse ki űrlapunkat a jelentkezéshez!

Kétféleképpen is jelentkezhet Hozzánk!
1. elküldi a már kész önéletrajzát az info@technomatic.hu email címünkre, vagy
2. felkeresi az alábbi weboldalunkon lévő jelentkezési űrlapot és hiánytalanul kitölti azt: http://technomatic.hu/jobs/munka-ausztriaban-vagy-nemetorszagban-nyelvtudas-nelkul/ (Fontos! Ha nem tölti ki az összes mezőt, akkor a jelentkezése érvénytelen lesz, nem érkezik be hozzánk!)

Milyen a jó önéletrajz és mi szerepeljen benne?

Fénykép önmagáról, ez manapság már minden munkakörhöz elvárás.
Legyenek feltüntetve a legfontosabb adatai: a lakcíme, a telefonszáma, az e-mail címe, születési adatai, a végzettsége, az előző munkahelyei – azt is írja ide, hogy a korábbi cégeknél pontosan mit csinált.

Ha van bármilyen egyéb tudása (ami a munkavégzéshez kellhet) pl. jogosítványa, egyéb gépkezelői jogosítványok megléte, érdemes feltüntetni.

Hogyan viselkedjünk az interjú alatt?

Állásainkra folyamatosan érkeznek a jelöltek, ezért fontos, ha tudja, amikor elmegy egy állásinterjúra, akkor mindenki más, akit a helyszínen lát, az az Ön „versenytársa”. Önnek jobbnak kell látszania, mint a többi jelölt, hogy Ön ott legyen azok körében, akiket kiválasztanak a munkára.

A szeméyes interjúra nem kell kiöltöznie, a mindennapi viseletének megfelelően öltözzön. Nagyon fontos az ápolt megjelenés, ezt tartsa szem előtt.

Senkit sem állítunk az elbeszélgetéseken nehéz feladat elé, ezért nyugodtan viselkedjen természetesen és őszintén. Ha munkatársaink látják, hogy Ön egy megbízható, tisztességes, becsületes ember, aki valóban akarja ezt az állást, az biztosan egy nagyon nagy előny lesz a végső elbírálásnál!

Amennyiben Ön is érdeklődik egy jól fizető, és stabil, megbízható, külföldi munkalehetőség iránt, itt tud jelentkezni személyes interjúra!