Azt már több blogbejegyzésben is hangsúlyoztuk, hogy milyen előnyökkel jár az, ha valaki nálunk, a Technomatic Kft.-nél vállal külföldi munkavégzést. Egyértelmű, hogy ezek az előnyök nem hagyhatóak figyelmen kívül, amikor dönteni kell:

  • a stabil, hosszútávra szóló biztos munkahely,
  • a havonta járó szabadnapok: 1 teljes hét a családdal,
  • az átlagon felüli fizetés,
  • a bejelentett állás, ami beszámít a nyugdíjba, és ami TB-jogviszonyt garantál

De ezzel párhuzamosan azt is fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az általunk kínált előnyöknek természetesen “ára” is van.

Persze ettől kicsit sem kell megijedni, hiszen valójában a képlet nagyon egyszerű: a Technomatic mindenekelőtt betonacél-termékek, fémszerkezetek, illetve acélarmatúrák gyártásával és feldolgozásával foglalkozik, ezért nálunk alap elvárásnak számít a jó fizikum és a teherbírás.

Ezért a jelentkezőknek tudniuk kell, hogy itt a 3 hét alatt megkereshető nettó 350 000 – 450 000 Ft bizony megfelelő állóképességet és erőnlétet is igényel. Magyarán, fizikailag valóban megterhelő munkáról van szó, nálunk naponta akár 6-10 tonna vasat is megmozgatnak a kollégák. Viszont ahogyan jelenlegi munkatársaink is igazolják, mindez a szó legszorosabb értelmében is kifizetődik.

Keményen zajlik a munka a külföldi telephelyeinken?

Igen, és persze ebédszünetben, vagy a munka utáni közös vacsoránál, sörözgetésnél több kolléga is rendszeresen viccelődik azzal, hogy mindez sokkal jobb megoldás egy konditeremnél. Hiszen ahelyett, hogy ő fizetne pénzt az edzőtermi bérletre vagy a személyi trénerre, itt inkább jó kis fizetésért cserébe edzheti a testét. Ha jobban belegondolunk, ez nagyon is igaz, hiszen a fizikai munka még mindig az egyik legjobb módszer a megfelelő erőnlét fenntartásához.

Magyar anyanyelven – magyar munkatársakkal

Mivel nálunk magyarul és németül beszélő üzemvezetők irányítása alatt folyik a munka, ezért a dolgozóink úgy dolgozhatnak kint a németországi és ausztriai telephelyeinken, hogy igazából egy kukkot sem kell beszélniük idegen nyelven. Na, ilyen munkahelyet nem sokan találnak maguknak külföldön.

És mivel magyar anyanyelvű kollégák veszik körül az embert, a közvetlen, baráti hangulat is biztosítva van. Aki nálunk dolgozik, az pontosan úgy érezheti magát, mintha otthon, egy nyíregyházi, szolnoki, székesfehérvári vagy kaposvári ipari üzemben lenne.

Ha tehát Ön egy olyan ember, aki képes tudatosan, magas teherbírással dolgozni, illetve aki mindezzel párhuzamosan egy jól jövedelmező, de idegennyelv-tudást nem igénylő, stabil munkát szeretne, akkor várjuk jelentkezését az alábbi linkre kattintva!

 

Amennyiben Ön is érdeklődik egy jól fizető, és stabil, megbízható, külföldi munkalehetőség iránt, itt tud jelentkezni személyes interjúra!