Biztos sokan vannak Önök közül, akik még nem dolgoztak külföldön. Az nyilván mindenkit érdekel, hogy milyen is az élet nálunk odakint, és hogy milyen körülményeket biztosítunk munkavállalóinknak.

Külföldi munka szállása

Munkatársainkat többnyire a cég által bérelt családi házakban, lakásokban szállásoljuk el

Nos, a kinti élet elsősorban a munkáról szól, hiszen dolgozni hívjuk a kollégákat. De a munkaidő után van lehetőség a pihenésre, a családdal való internetes kapcsolattartásra, a tévénézésre, az étkezésre és a hazautazásra való felkészülésre. Hisszük, hogy az ember élete a családja körében kerek, senkitől sem várjuk el, hogy hónapokat töltsön el a szerettei nélkül, ezért nálunk 3-4 hetente van lehetőség arra, hogy a dolgozóink hazautazzanak és egy hetet itthon töltsenek.

Ez a szállás a magyar TV-adások vételére alkalmas parabola-antennával is felszerelt.

Ez a szállás a magyar TV-adások vételére alkalmas parabola-antennával is felszerelt.

Szállások biztosítva

Munkatársainkat családi házakban, bérelt lakásokban, illetve egy-két helyen az üzem területén felállított lakókonténerekben vagy az üzemmel egybeépített közösségi szállón szállásoljuk el. A kollégák általában a szoba méretétől függően 2-4 fős csoportokban laknak együtt. Ez az együttlét szoros baráti kapcsolatokat hozhat létre, olyan emberek között, akik az ország különböző területeiről, különböző életszituációkból érkeztek. Nem ritka, hogy otthon is találkoznak, összejárnak. De nem csak munka közben fontos az együttlét, itt jó, ha a kollégák jól kijönnek egymással, hogy igazi csapatot alkothassanak. A közös csapatmunkának az együttélés is szerves része, fontos , hogy aki külföldi munkára vállalkozik ezt figyelembe vegye.

 modern, jól felszerelt konyha alaptartozék.

A modern, jól felszerelt konyha alaptartozék.

 Konyha, főzőcskézés – ahogy jól esik

Mindenhol teljesen felszerelt konyhát biztosítunk hűtőszekrénnyel, mélyhűtővel, sütővel, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel. Így mindenkinek lehetősége van, hogy maga készítse el a saját ételeit, vagy megmelegítse azt, amit otthonról hozott. A magyar konyha minden remeke megtalálható nálunk, Jamie Oliver 30 perces ételei stílusában. A sláger a paprikás krumpli és a lecsó, jó sok szalonnával, hiszen kell a kalória. Az sem ritka, hogy a kollégák felváltva főznek egymásnak, így még változatosabb. Nyáron hétvégente nem ritka a közös bográcsozás, grillezés.

Külföldi munkavállalás: konyha

A sláger a lecsó és a paprikás krumpli.

A hozzávalók beszerzésével nem lesz gond, a szállások közelében mindenhol van vásárlási lehetőség, ha valami netán kifogyna. A fürdőszobákból pedig nem marad ki a mosógép és szárítógép. Ami érdekes, hogy sok kollégának a mosás jelenti a legnagyobb kihívást. Simán meghajlítják a betonacél hegyeket napközben, de munka után vakarják a fejüket a mosógép előtt. Ilyenkor hívják az asszonyt vagy segít egy gyakorlottabb kolléga. Végül mindig találnak megoldást.

Külföldi munkavállalás: a fürdőszoba

A mosás kérdése sem megoldhatatlan feladat.

A szállások rendben tartása mindenkinek érdeke, így a takarítást beosztás szerint végzik a kollégák. Egyes szállások rendelkeznek magyar adás vételére alkalmas parabola antennával, így ezekben minden különösebb nehézség nélkül követhetik az itthoni eseményeket is.

Külföldi munkavállalás: a szállás, az étkező

A takarítás beosztás szerint történik.

Van még kérdése?

Bármilyen további kérés, kérdés esetén keressen minket bizalommal és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz is, ahol további információkat is találhat!

Jelenlegi nyitott állásaink >