Számos Magyarországon működő közvetítő cég ajánl az embereknek sok pénzzel kecsegtető külföldi munkavállalást ausztriai, németországi, angliai, skandináv de még akár tengerentúli helyszínekre is. Ezen közvetítő cégek többsége viszont a munkavállalói papírral, az egészségbiztosítással, a szállással, a kiutazással vagy a hazautazások lebonyolításával már nem foglalkozik. Ezeket az érintett dolgozóknak bizony sokszor egytől-egyig maguknak kell beszerezni, elintézni – mondanunk sem kell ez elképesztően sok adminisztrációval, várakozással, telefonokkal, levelezéssel, helyszíni ügyintézéssel jár. No meg idegeskedéssel, fáradsággal, mérgelődéssel, extra pénzkiadással.
Rengeteg olyan esetről tudunk, ahol akár két-három-négy hónapot is igénybe vett az ügyintézés. Mondanunk sem kell ennyi időt a legtöbb külföldi munkaadó cég nem szívesen vár ki, emiatt tehát kétséges, hogy a megpályázott pozíció nyitva marad-e addig, amíg az álláskereső átvágja magát a bürokratikus rendszer dzsungelén.

Hatalmas bosszúság és méreg, ha valaki amiatt marad le egy jól fizető állásról, mert az adminisztráció és a papírmunka idejét a külföldi cég nem tudja kivárni!

Sajnos sokan emiatt nem is mernek külföldi munkavállalással kísérletezni. Ráadásul sokak számára a rengeteg adminisztrációs utánajárás és a hivatalokban való sorbanállás nem megoldható, hiszen nem mindenkinek jut ideje munkaidőben az önkormányzati hivatalokban hosszú délelőttöket várakozással tölteni. Az itthoni munkájukat kellene feladni azért, hogy egy bizonytalanabb külföldi pozícióra pályázhassanak.

Nálunk nincs felesleges papírmunka, csak professzionális ügyintézés.

A Technomatic Kft.-nél mi ezt pontosan tudjuk, emiatt számunkra az a legfontosabb, hogy a jelentkezőnek a munkahelyváltozás a lehető leggördülékenyebben menjen! A Technomatic-nál nincs szükség hosszadalmas ügyintézésre, hiszen a nálunk dolgozók magyarországi cégnél vannak bejelentve, így nem kell az Európai Egészségbiztosítási Kártyát sem kiváltani.

Ha Ön a Technomatic Kft.-hez jelentkezik, akkor csak érvényes személyi igazolvánnyal és TAJ kártyával, illetve magyarországi lakcímmel kell rendelkeznie, a többit pedig mi intézzük, hiszen nekünk is érdekünk, hogy a minket választó álláskeresők elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal.

Amennyiben folyamatos, biztos állást keres, kimagasló fizetéssel, ingyenes szállással, jelentkezzen hozzánk személyes interjúra, hogy hivatalos, bejelentett állásokkal tudjuk segíteni Önt külföldi karrierje építésében.

Amennyiben Ön is érdeklődik egy jól fizető, és stabil, megbízható, külföldi munkalehetőség iránt, itt tud jelentkezni személyes interjúra!

Amennyiben más cég alkalmazásában utazik külföldre dolgozni, mindenképpen olvassa át a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő tájékoztatását azokról a teendőkről, amiket elutazása előtt mindenképpen el kell végeznie, hogy elkerülje az akár 100 000 Ft-os bírságot, vagy hogy egy esetleges külföldön történt betegség vagy baleset esetén Önnek kelljen kifizetnie az egészségügyi ellátását, amely viszont brutális (akár többmillió forintos) számlát is eredményezhet.