A Technomatic Kft. a vállalat 1990-es alapítása óta a magyarországi acél- és fémfeldolgozás egyik legmegbízhatóbb és folyamatosan fejlődő gazdasági társasága, amely jelentős, tőkeerős nyugat-európai megrendelői körrel és nemzetközi színvonalú top-referenciákkal rendelkezik.

A cég ügyviteli és logisztikai központja Szigetszentmiklóson található, hazai telephellyel rendelkezik a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaroff településen, valamint gyártóbázissal Németország több tartományában, illetve Ausztriában.

A belföldi és külföldi magánszemélyek által alapított vállalat kezdetben főleg papírgyártó gépekhez szükséges részegységek és acélelemek tervezésével és gyártásával, illetve különféle acélszerkezetek (szállítószalagok, magas raktárak, tartószerkezetek) gyártásával és összeállításával foglalkozott.

A vállalat 1995 után tette fő profiljává a különféle magas- és mélyépítő ipari projektek és építkezések tevékenyégéhez szükséges hegesztett és hajlított betonacél termékek előállítását.

Cégcsoportunk magyarországi, németországi és ausztriai telephelyein, együttesen több mint 160 fő munkavállaló számára nyújt folyamatos megélhetést és biztos egzisztenciát garantáló foglalkoztatást, valamint szakmai és anyagi fejlődési lehetőségeket.